Abonare la newsletter

Nume / Prenume

E-mail

Despre noi

ARION este o societate cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 1991, si are ca obiect de activitate, in exclusivitate, transportul international si intern de marfuri in regim TIR.

Inca de la infiintare, ARION a investit si si-a imbunatatit activitatea ca raspuns la necesitatile clientilor sai. Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, flexibilitatea organizatorica si personalul cu experienta ne-au permis saraspundem prompt la schimbarile pietei.

 

 

Respectam necesitatile clientilor nostri.

Obiectivul nostru este acela de a consolida relatii de parteneriat durabile si de a crea un mediu de afaceri bazat peincredere si profesionalism.

Cine suntem?

O echipa tanara, dinamica, cu experienta de 14 ani in domeniul transporturilor si expeditiilor, care isi foloseste toata energia si cunostintele pentru gasirea celei mai profitabile solutii de transport pentru marfa Dumneavoastra.

Suntem o companie serioasa, cu o gandire deschisa. Ne axam foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate exceptionale si pentru clientii nostri, dar si pentru noi.

Prin munca noastra dorim sa cream valori si avantaje competitive pentru clientii nostri.

Stim ca sansa noastra de a ne dezvolta este de a face totul pentru a satisface exigentele clientilor.

Ce dorim?

Cautam in mod constant noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport si expeditii si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.

Contact

Arion Import Export

Adresa:

Str. Soveja nr.75
Sect. 1, Bucuresti

Telefon:

+40-21-667.72.79
+40-21-667.20.77

Mobil:

+40-722.200.407
+40-722.500.407
+40-745.052.432

E-mail:

arion@ariontransport.ro

Curs Valutar

1€ = 4.9429 lei

1$ = 4.6098 lei

mai mult

Contact rapid

Nume / Prenume

E-mail / Telefon

Mesaj